Fri for stress og angst

Er du stresset eller har du angst? Måske har du hørt godt om mindfullness og meditation, men synes det er svært, og hovedet vil ikke stå stille mens du prøver?

Her kan åndedrætstræning noget, som meditation ikke kan – det kan hurtigt gøre dig meget bedre til at tømme hovedet, slappe af og fokusere igen. Det er simpelthen ikke muligt at have tankemylder, samtidig med at du fokuserer på dit åndedræt. Det er meditativt i sig selv, men også fantastisk som indledende øvelser, hvis du vil have langt mere ud af din ’klassiske’ meditation.

Kort sagt: Kan du ikke meditere, ellers synes du det er for ’hippieagtigt’ kan du altid træne dit åndedræt. Det er altid lige ved (h)ånden. Vi arbejder blidt med dit åndedræt og giver dit hoved ro.

Vi lærer dig, hvordan du kan stoppe et angstanfald, hurtigere finde ro. Og hvordan du med tiden forhåbentlig kan blive helt fri for din angst.

Fri for depression

Kæmper du med depression? Depression er en samling symptomer, der som regel gør dig træt og trist. Symptomerne kommer ofte tidsmæssigt efter stress og angst, men stress, angst og depression kan også være tilstede samtidig.

Depression foregår ikke kun i hovedet, og bliver det ved længe kan du opleve, at du har svært ved at være i kontakt med din krop og dine følelser. Du skal blive venner med dig selv og dit nervesystem igen. Det er svært og det tager tid.

Åndedrætsøvelser og træning af kroppen med åndedrættet i fokus er en god hjælp på vejen tilbage til at blive dig selv igen. Vi kan sagtens arbejde sammen, uanset om du tager medicin eller ej.