Udtalelse fra Christian

Jeg har de sidste 4 måneder arbejdet med Marie Brandtoft, da jeg har haft problemer med stress gennem arbejdet. Arbejdet har både fysisk og mentalt været med til at forårsage muskelspændinger som generelt har været til stor gene for min dagligdag.

Gennem Marie, blev jeg opmærksom på, hvordan stressende situationer ofte helt kunne undgås, hvis jeg bare engang imellem fokuserede på at trække vejret.

På samme tid har vi arbejdet en del med at løsne op i muskelspændinger gennem en fusion af stræk -og vejrtrækningsøvelser, hvilke med stor glæde er blevet unødvendige senere, som de generelle øvelser er blevet en tilpasset del af min hverdag.  

Marie er naturlig at arbejde sammen med og tilpasser møderne, ud fra de problemer du står overfor. Dette har ikke bare hjulpet mig af med mine muskelspændinger, men har også i højere grad lært mig, hvordan jeg undgår at lade mig påvirke af stressende situationer som eks. eksaminer og afleveringsfrister, hvorved jeg kan yde mere.

Apana/ved Marie Brandtoft har derfor mine bedste anbefalinger.