Udtalelse fra Louise

Louise: 

Jeg har igennem 6 mdr fået hjælp til afspænding af min krop med flere fysiske skader Og ptsd grundet en ulykke. Jeg får spændinger i kroppen grundet det stress ptsd giver. Jeg har fået læren om hvordan kroppen hænger sammen med det psykiske. Jeg har fået fokus på afspænding, vejrtrækning og hjælp til at styre mine ptsd symtomer, så kroppen hurtiger slapper af, samt forbygge ptsd. 

Det har givet mig mere ro, indre indsigt i at jeg skal slappen i mine muskler. Dette hjælper meget til at klare stressede situationer i min hverdag. Øvelserne har givet mig mindre smerte og en mere helheds fornemmelse af kroppen. 

Marie er det mest hjerte varme menneske, med et sind det gør at man følger sig super godt tilpas allerede ved føste besøg. Hun lytter og husker på ens problemstillinger. Hun yder alt i sig for at hjælpe. Hendes måde at formilde de enkelte øvelser er faktiske, så man nemt forstår dem og kan derfor arbejde med dem hjemme også. 

Jeg vil til en hver tid anbefale marie, for hun er medvirkende til at ens sind og krop for den bedste behandling så kroppen igen følges hel og afslappet.