Jeg hedder Marie og er 45 år, lykkeligt gift og mor til to dejlige drenge.

Jeg er uddannet Cand. Scient i biologi og idræt fra Århus Universitet og har arbejdet som gymnasielærer fra 2005-2015. I 2015 fik min mand job i Shanghai og hele familien flyttede til Kina.

Ud over at dyrke min historiske interesse i en fantastisk storby, begyndte jeg at arbejde med træning på en anden måde end jeg før havde gjort. Det åbnede en ny verden for mig, da jeg begyndte at arbejde med åndedrættet: I stedet for at tvinge kroppen, tog jeg via åndedrættet en langt mere venlig tilgang. Dette nye venskab med min krop åbnede for en rejse ind i nye muligheder for krop, sind og glæde, og jeg besluttede at uddanne mig yderligere. 

 

Mens jeg uddannede mig til åndedrætstræner opdagede jeg også Chok Release terapi, og hvor vidunderligt et redskab det er til at rydde op i fortidens ballast, så min personlige kuffert med blandt andet et voldsomt stressnedbrud ikke skulle tynge mig mere. Det var den terapi, jeg selv havde manglet! 

Derfor uddannede jeg mig også til Chok Release Master, så jeg både kan hjælpe dig med både at forløse chok og gamle mønstre, og lære dig at bruge åndedrættet til at skabe øjeblikkelig ro og velvære. Og hvad vi to arbejder med sammen, vil aldrig komme videre end til os to, med mindre vi aftaler det. 

Det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg! Jeg er en menneskekender og har en stor faglig viden at trække på – så kontakt mig og hør om jeg ikke kan hjælpe dig!

Uddannelse og erhverserfaring

  • Chok Release Master fra Nadia Ferhat 2020
  • Lektor ved Hasseris Gymnasium og IB World School
  • Åndedrætsuddannelser i Danmark og Tyskland 2018-2019
  • Expat i Shanghai, Kina, 2016-2018
  • Gymnasielærer på Nørresundby Gymnasium og HF, 2006-2015
  • Gymnasielærer på Støvring Gymnasium 2005-2006
  • Scient i biologi og idræt fra Aarhus Universitet, 2004

Referencer

Jeg har været heldig at få lov at arbejde med en række søde mennesker med vidt forskellige problematikker. De har fx oplevet chok efter fyring, mobning, fastlåste mønstre, smerter, angst, PTSD, depression, astma, følelser af stress og prokrastination. Jeg vil glæde mig til at arbejde med dig også.

Apana

Min side hedder Apana.dk, da det er et af de fem flow (’vayus’) i kroppen i yoga. Apana vayu er nærmere betegnet det flow, som sørger for en god fordøjelse, at kroppen er god til at udskille affaldsstoffer og holde sig fri for sygdom, tvivl og dårligt humør.

Åndedrætstræning (det der i yoga kaldes Pranayama) er især godt til at holde sin apana vayu stærk, og derfor lå navnet ’Apana’ lige for. Mange af åndedrætsøvelserne har også udgangspunkt i yoga, men det skal ikke bekymre dig. Alle øvelser kan laves i helt almindeligt tøj og både stående, siddende og liggende.