Jeg tilbyder Chok Release terapi til enkeltpersoner og åndedrætstræning til både enkeltpersoner, grupper, foreninger, virksomheder og skoler.
(Bemærk at gruppesessioner og gruppeforløb ikke er mulige med Chok Release terapi)

Enkeltpersoner

Hvis du gerne vil prøve en session før du køber 5 eller 10 sessioner, så trækker vi selvfølgelig din første betaling fra restbeløbet.

Jeg giver rabat på 15%, hvis du er studerende, på offentlig ydelse eller sygemeldt.

Grupper

  • Gruppesessioner og gruppeforløb – pris efter aftale
  • Foredrag og arbejde med større forsamlinger – pris efter aftale
  • Virksomheder og skoler – pris efter aftale
Session Pris
Enkelt-sessioner på 1 times varighed
800 kr.
Forløb a 5 sessioner
3.500 kr.
Forløb a 10 sessioner
6.000 kr.

Jeg kommer gerne ud og underviser dig og dine kolleger/medarbejdere/elever, så I kan opleve hvor let det er at finde ro. 

Kombiner det eventuelt med et kortere eller længere foredrag om Chok Release Terapi og åndedrætstræning, hvis du er nysgerrig omkring hvorfor det virker. Vi kan også specifikt tale om fx stress, eksamensangst eller søvn.

Vi kan fx indlægge en halv times holdtræning inden frokostpausen, så I går glade og afslappede til frokost. Det kan være et engangstilbud eller så mange gange I har lyst til.

Kontakt mig for at aftale nærmere, så finder vi en god pris til jer.

NB: Du kan IKKE booke direkte her fra hjemmesiden, da jeg altid foretrækker den personlige kontakt. Så derfor: Skriv eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig

Referencer

Jeg har været heldig at få lov at arbejde med en række søde mennesker med vidt forskellige problematikker. De har fx været chok efter fyring, mobning, fastlåste mønstre, smerter, angst, PTSD, depression, astma, følelser af stress og prokrastination. Jeg vil glæde mig til at arbejde med dig også.