Foredrag i Start Up Cafe Aalborg

Tirsdag d. 9 april havde jeg fornøjelsen af at holde oplæg for 25 nysgerrige Aalborggensere i Business Aalborgs Start Up Cafe i GrowAAL. I cirka halvanden time introducerede jeg åndedrættes anatomi, fysiologi og påvirkning af nervesystemet. Der var indlagt øvelser undervejs, så tilhørerne kunne afprøve effekten af et dybt, effektivt og afslappende åndedræt. Der var en rigtig god stemning, inspirerende spørgsmål og take-home øvelser lige til at bruge til daglig.

Har du lyst til at få besøg af mig og mit foredrag ‘Træk lige vejret’ i din virksomhed, skole eller organisation, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Jeg præsenterer emnet med humor, indlevelse og konkrete øvelser tilpasset publikum.

Tilhørerne til oplægget Træk lige vejret på Start Up Cafe i Aalborg laver åndedrætsøvelser